Nina Helland den 24-10-2013
    SKOLEINDSKRIVNING
    Forældre til skolestartende børn i august 2015 skal skoleindskrive deres barn digitalt. Forældre kan indskrive deres barn fra den 14. november 2014 til og med den 11. januar 2015 ved brug af Nem-ID.
    NemID kan bestilles på www.nemid.nu eller ved personlig henvendelse i Borgerservice, hvor man kan få NemID'en samme dag (hvis man medbringer pas eller kørekort).

Søger I om plads til jeres barn på en anden skole end distriktsskolen, på privatskole eller skolegangsudsættelse, skal I også benytte skoleindskrivningen.

Se mere om skolestart i vedlagte flyer og på www.aarhus.dk/skolestart

For at komme videre - klik på nedenstående link til skoleindskrivning for skoleåret 2015-2016.

I kan søge hjælp til skoleindskrivning hos Borgerservice og på Risskov Skole.

Nina Helland
    Nina Helland den 10-11-2014
    UGLEN - Nyhedsbrev - November 2014
    Nina Helland den 04-09-2014
    Ledige pladser i nogle af klasserne på Risskov Skole
    På følgende årgange har skolen ledige pladser:
    0. årgang
    1. årgang
    3. årgang
    8. årgang
    9. årgang.
    Såfremt I ønsker at søge optagelse på Risskov Skole, kan I finde blanketten "Ansøgning om skoleskift" på Aarhus Kommunes hjemmeside.
    I er velkommen til at kontakte skolens kontor 8713 9090 for yderligere spørgsmål.