Nina Helland den 23-06-2017
    UGLEN - Nyhedsbrev Juni 2017
  • Jena Kassner den 23-06-2017

Til forældre og elever på Risskov skole:

Efter sommerferien udgår det nuværende B og U-købekortet, da kortet var en forsøgsordning som ikke længere understøttes af Aarhus Kommune. Indestående over 10,-kr, vil blive udbetalt via Nemkonto senest den 1. september 2017. Beløb under 10,-kr udbetales ikke.

Af sikkerheds- og hygiejnemæssige grunde ønsker vi ikke, at eleverne har penge med i skole. Derfor har vi valgt et nyt kassesystem som tager imod Mobile Pay eller et nyt købekort.

Efter sommerferien kan kortet købes i Mælkebøtten mod et depositum på 30,-kr. Afleverer man kortet, får man de 30,-kr. igen. Mister man sit kort, skal man betale 30,-kr. igen for et nyt- kort.

Kortet er personligt. Forældre opretter selv kortet med navn og evt. billede.

Kortet optankes med minimum 100,-kr. pr gang. Som forældre kan der sættes en daglig begrænsning på, så eleven ikke bruger andet end det aftalte beløb.

Kortet optankes via Mobile Pay eller betalingskort- fra alle enheder.

Kortet er forbundet med en personlig brugerprofil, hvor man kan se køb, saldo, samt optanke penge på kortet. Brugerprofilen tilgår via dette link: https://kontantlos.kommunebetaling.dk/aarhus/risskovskole/optankning

Jena Kassner