Anne Littauer den 21-05-2015
    Kære forældre

Mange børn og forældre venter i denne tid spændt på at få at vide, hvilke lærere de skal have i kommende skoleår. Vi er langt i planlægningen, men ikke helt færdige endnu, da enkelte forhold ikke er helt afklarede. Bl.a. skal vi have ansat en ny lærer. Men vi er nu så langt med planlægningen, at vi kan fortælle jer, hvilke lærere jeres børn skal have i dansk og matematik.
    De fleste klasser fortsætter med de lærere, de har haft i indeværende skoleår. Det gængse er, at vi her på skolen skifter lærere en gang i skoleforløbet. Vi har valgt at sige, at det generelt sker efter 4., 5. eller 6. klassetrin (i enkelte tilfælde kan vi være nødt at afvige fra dette).

I løbet af i dag og i morgen vil vi sende besked til forældrene i de klasser, hvor der kommer nye lærere i dansk og/eller matematik. Alle andre klasser fortsætter med de dansk- og matematiklærere, de har haft hidtil. Børnene vil ligeledes få besked af lærerne her på skolen.
    Om ca. 14 dage er vi helt færdige og kan sende jer besked mht. alle klassens lærere.

Venlig hilsen Anne Littauer