• Jena Kassner den 26-08-2016

Risskovbøf                                       18,-kr

Onsdag:                   kartoffelsuppe m/croutoner               12,-kr
                                   Foldekebab                                      18,-kr

Torsdag:                  Burger m/salat                                  18,-kr
                                   Baguette m/kylling                            18,- kr

Fredag:                    Kyllingspyd m/ salat (lille)                   20,-kr
                                   Tarteletter m/ høns i asp                     18,- kr

HVER DAG TILBYDER MÆLKEBØTTEN SALATBAR         10,-/17,-KR

Ret til forbedring forbeholdes
    Velbekomme

Nina Helland den 25-08-2016
    Dagsorden til skolebestyrelsesmøde
  • Jena Kassner den 09-08-2016
    Kære elever, forældre og personale på Risskov skole.
    Mit navn er Jena Kassner og havde min første dag på skolen den 4. august hvor jeg overtog jobbet som kantineleder for Mælkebøtten efter Else gik på pension op til sommerferien.

Jeg kommer fra en lignende stilling på Næshøjskolen i Harlev hvor jeg var ansat i 11 år. Er uddannet som køkkenassistent og har taget forskellige kurser undervejs, herunder et omfattende økologi kursus.

Jeg har glædet mig hele sommeren til at komme i gang og møde jer alle og jeg håber i vil tage godt imod de forandringer jeg vil prøve at indføre i Mælkebøtten i fremtiden.

Jeg har tidligere arbejdet meget med økologi og det vil helt sikkert være på agendaen. Målet er som minimum at få Det Økologiske Spisemærke i  bronze. Dette betyder at 30 – 60 % af råvarerne vi anvender, vil være økologiske. Det er Aarhus Kommunes ambition for folkeskolerne at 60 % af råvarer skal være økologiske inden 2020.

Men for mig er det allervigtigste at Mælkebøtten er et godt og rart sted at komme for eleverne og at vi samtidig leverer et godt, sundt og attraktivt alternativ / supplement til madpakkerne.
    Den første forandring bliver at vi laver nye lukketider for Mælkebøtten.

Vi vil fremover lukke kl.14.15

Vi ser frem til det nye skoleår i Mælkebøtten.
    Lene, Hanne og Jena

Nina Helland den 30-06-2016

Bestil skolemælk og skolefrugt til dit barn

Mælkeordning for Risskov Skole: http://risskov-skole.bestilmad.nu