• Lene Kjeldgaard Brejnegaard den 14-01-2019
    Og så er filmen klar fra sidste uges trafikkontrol.

God fornøjelse smiley

Mvh Lene
    Lene Kjeldgaard Brejnegaard den 14-01-2019
    Trafik-kontrol-ugen er godt overstået.
    Både politi og cityassistenter har rost skolen og forældre for et konstruktivt samarbejde i forbindelse med trafik-kontrollen i sidste uge. Opsamlingen bliver bragt videre i skolebestyrelsen, som sammen med ledelsen vil arbejde på løsninger i samarbejde med Teknik & Miljø. Der ledes efter løsninger for de udråbte trafikale flaskehalse - her i blandt Fortebakken, som alle var enige om trænger til blive kigget grundigt på.

Afsætningsområdet på Skolesvinget - den første del af vejen fra rundkørslen, må man kun parkere på i 3-4 minutter. Der er således ikke tid til at holde der, hvis man vil følge sit barn ind på skolen. I så fald henvises til øvrige sideveje.

Tak for gode og konstruktive dialoger med både forældrerepræsentanter fra bestyrelsen, ledelsen, politi og cityassistenter. Vi har fået masser af input til det videre arbejde.

Mvh Lene Brejnegaard

Nina Helland den 10-01-2019
    Skolestart august 2019
    Der henvises til skolepjecen "Velkommen i skole 2019".
    Endvidere vedlægges Velkommen på Risskov Skole med vigtige datoer i forbindelse med skolestart.